Президент Порошенко дав доручення звільнити заступників міністра внутрішніх справ і генрокурора

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.10.2014 18:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24125

Президент України Петро Порошенко провів нараду з керівниками силових відомств, під час якої доручив звільнити заступника Генерального прокурора та заступника Міністра внутрішніх справ, а також здійснити кадрові рішення щодо окремих посадовців Служби безпеки та інших силових відомств.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Прошу протягом двох днів доповісти мені щодо ваших кадрових рішень про очищення від подібних кадрів, які на сьогоднішній день, на мою думку, не мають морального права представляти органи влади", - сказав Петро Порошенко.

"Нам потрібно дати додатковий поштовх, щоби продемонструвати, що країна готова жити по-новому", - наголосив Президент.

Він також звернув увагу керівників силових відомств на забезпечення правопорядку під час виборів.

"Ефективна співпраця силових міністерств і відомств має забезпечити вільне волевиявлення громадян по всій країні", - зазначив Порошенко.

Президент закликав приділити особливу увагу безпеці громадян під час виборів у Донецькій і Луганській областях. Він повідомив, що сьогодні голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко доповів йому, що "існує чітка взаємодія між МВС, Міноборони, щоб там, де не виключені провокації розвідувальних груп бойовиків, було захищено конституційне право громадян обирати собі владу".

Окремо Президент наголосив на необхідності забезпечення юридичного захисту українських військових у зоні проведення АТО. "Я не можу стримати обурення поведінкою окремих народних депутатів і фракцій, в тому числі і тих, хто належить до демократичного табору, які цинічно зірвали право українських воїнів обирати владу, обирати Парламент", - зазначив Порошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.