Майбутнє санкцій проти Росії визначатиме її подальша політика щодо України

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 8.11.2014 20:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24215

Майбутні рішення Росії щодо України вплинуть на те, чи буде посилено або скасовано, запроваджені проти Росії обмежувальні заходи.

Про це у Пекіні в рамках саміту Азіатсько-Тихоокеанського економічного співтовариства заявив держсекретар США Джон Керрі.

«Рішення Росії визначать майбутнє санкцій», – сказав Керрі, додавши – «зрозуміло, у нас залишаються деякі розбіжності щодо ситуації в Україні».

«Ми домовилися обмінятися частиною інформації, яку маємо в зв’язку із цим. Ми також домовилися продовжувати діалог», – сказав Джон Керрі.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що російських військ в Україні немає, а питання роззброєння сторін конфлікту на Донбасі є справою українського уряду і, як він висловився – «ополченців».

Раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров та держсекретар США Джон Керрі висловили взаємний намір провести зустріч в рамках пекінського саміту для обговорення ситуації в Україні. Саміт організації Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва зазвичай розпочинається із зустрічей міністрів закордонних справ. Через два дні туди прибувають вже керівники країн-учасниць.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.