Праві партії об'єдналися. Як завжди, перед виборами

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.03.2007 21:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2423

Сьогодні праві партії підписали Меморандум про створення блоку національно-патріотичних сил.

Сьогодні Українська народна партія, Народний рух України, УРП «Собор», Республіканська Християнська партія та Партія відродження села підписали Меморандум «Про створення блоку національно-демократичних та патріотичних сил», повідомляе прес-служба УНП.

Відповідно до документу, підписаного уповноваженими представниками партій, вони висловили готовність "сформувати блок національно-демократичних та патріотичних партій та об’єднати свої зусилля задля боротьби з «кризовою» парламентсько-урядовою коаліцією".

Українська народна партія, Народний рух України, УРП «Собор», РХП та Партія відродження села мають на меті «сформувати виборчий блок та спільно взяти участь у чергових виборах до Верховної Ради України та місцевих рад».

Партії, що підписали Меморандум, мають намір «проводити спільні політичні акції на загальнодержавному та місцевому рівнях», а також «створити постійно діючу міжпартійну Координаційну Раду з голів політичних партій, що входять до блоку».

Політичні партії, що підписали Меморандум, підтримали прагнення УНП та НРУ до відновлення організаційної єдності та заклик Ради двох партій до національно-демократичних сил щодо консолідації від 20 грудня 2006 р.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.