Заяви Мороза і Януковича про широку коаліцію - провокація

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 27.03.2007 13:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2434

Вчора прем'єр та спікер парламенту несподівано заговорили про ШДК та підтримку Ющенка на наступних виборах. Однак, ці слова не знайшли розуміння у лавах НУ.

“Причини вчорашніх заяв Януковича та Мороза важко визначити. З одного боку, хотілося б вірити, що це ознака якогось протверезіння, що коаліціянти нарешті зрозуміли, що поганий мир кращий від доброї війни”, - так прокоментував народний депутат, член фракції “Наша Україна” Юрій Ключковський заяви лідерів “антикризовиків”, повідомляє прес-служба НУ.

Нагадаємо, що вчора прем’єр Віктор Янукович зазначив, що ще не пізно створити широку коаліцію в парламенті. Спікер Верховної Ради Олександр Мороз, в свою чергу, не виключає, що політичні сили, що входять до більшості, можуть підтримати Віктора Ющенка на наступних президентських виборах.

“З другого боку, я боюся, що такі репліки можуть бути чистою політичною провокацією, - наголосив народний депутат, – спробою "підкупити" Президента чи опозиційні сили, приспати пильність”.

Юрій Ключковський нагадав, що вже не перший раз “антикризовики” обіцяють Президенту підтримку навіть у випадку обрання Глави держави через парламент: “Щоразу це не приводило до зміни поведінки коаліції. Думаю, що і цього разу такі заяви ні на що не вплинуть. Тому я більше схильний розцінювати це як певну провокацію”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.