Ізраїль заявив, що буде знищувати російську військову техніку в Сирії незалежно від невдоволення РФ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.12.2014 02:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24343

Влада Ізраїлю заявила, що їх не турбує невдоволення Росії з приводу знищення ізраїльськими ВПС російської військової техніки в Сирії, яку вона намагалася передати ісламської терористичної угруповання “Хізбалла”.

"Мене не турбує жорстка реакція російського МЗС", - заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху, передає Еспресо.TV з посиланням на Ізраіль7.

У свою чергу міністр оборони країни Моше Яалон сказав, що нікому не дозволить озброювати ворогів Ізраїлю і ставити під загрозу безпеку ізраїльтян.

"Той, хто спробує озброїти наших ворогів, повинен знати, що він перетинає "червону лінію". Ми нікому не дозволимо ставити під загрозу безпеку Ізраїлю і його громадян. Ми готові в будь-який час знищити будь-який об’єкт, що несе загрозу нашій безпеці", - зазначив він.

Відзначимо, заяви були зроблені у відповідь на "принципове осуд" міністерством закордонних справ Росії авіаударів Ізраїлю по цілях в сирійському місті Дімас і біля аеропорту Дамаска. Тоді, 7 грудня, були знищені російські ракети і частини ракетних комплексів С-300, які Сирія мала намір передати терористам Хізбалли.

Від “Аратти”. Чудовий урок для української влади, яка абсолютно не контролює поставки російської військової техніки та вантажів на Донбас, а те, що вже заїхало, боїться знищувати.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.