Російський корабель стрільнув з гармати по Севастополю. Цього разу обійшлося без жертв, а наступного?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 27.03.2007 16:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2436

Вчора, у другій половині дня в Севастополі великий десантний корабель Чорноморського флоту Російської Федерації “Цезар Кунніков” біля пристані Мінна стінка під час тренувань здійснив несанкціонований постріл артилерійським снарядом.

Про це повідомило інформоване військове джерело.

За інформацією джерела, 57-міліметровий снаряд полетів у бік приміського селища Цукрова голова і розірвався в повітрі. Потерпілих немає.

Також, за інформацією джерела, командування ЧФ РФ повідомило про інцидент керівництву міста.

Перевірити цю інформацію в прес-службі ЧФ РФ не вдалося.

Від “Аратти”: це - далеко не перший інциндент пов'язаний із небезпекою для цивільного населення від перебування на території України ЧФ РФ.

Так, декілька років тому, під час стрільб бойовими ракетами, було підбито й затоплено український риболовний сейнер, який знаходився в територіальних водах України за територією навчань.

Загалом відомо про декілка випадків пошкоджень українських кораблів снарядами й ракетами ЧФ РФ. Проте, українська влада жодного разу не зреагувала адекватно.

Нині - ми також є свідками “заторможеності” урядових чиновників із команди Януковича. Воно й зрозуміло: якщо діяти адеквато, то хто ж буде спонсерувати правлячу коаліцію?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.