Все по Фройду: в російській Думі пропонують ООН закрити Гаазький трибунал

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.12.2014 17:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24362

Керівник російської партії “Родіна”, депутат Держдуми Олексій Журавльов пропонує парламентарям звернутися в ООН з проханням припинити роботу Гаазького трибуналу.

Депутат підготував проект звернення до Генасамблеї організації та парламентів країн світу. У зверненні парламентарій вказує на несправедливість роботи трибуналу при розгляді справ, пов’язаних з конфліктами на території колишньої Югославії, передає Еспресо.TV з посиланням на "Известия".

"Ми бачимо, що Гаазький трибунал перетворився на каральний орган, який виконує замовлення США. Люди десятиліттями сидять на лаві підсудних без пред’явлення конкретних звинувачень і без доказової бази скоєного злочину", - упевнений депутат.

За словами Журавльова, Гаазький трибунал не цікавлять "військові злочини" проти так званої "Новоросії" на території сходу України, оскільки він "політично мотивований".

"Тому ми повинні поставити питання - чи цей інститут працює за законом, або такий трибунал, який не звертає уваги на багато злочинів і тільки й робить, що переслідує сербів, нікому не потрібен", - заявив Журавльов.

Він також зазначив, що з 155 осіб, які зазнали переслідувань з боку трибуналу з початку його роботи у 1993 році, 103 мають сербське походження.

Від «Аратти». Не потрібно бути фахівцем-психоаналітиком, щоб зрозуміти причину появи такої пропозиції: значна частина верхівки російського політикуму - потенційні "клієнти" Міжнародного кримінального суду в Гаазі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.