Україна має впроваджувати конкретні реформи

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 17.12.2014 16:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24378

Україна має впроваджувати конкретні реформи і це має бути українським процесом, а не чимось, що є продиктовано з Брюсселю.

Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики та європейської безпеки Федеріка Моґеріні

Про це заявила верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики та європейської безпеки Федеріка Моґеріні на брифінгу в Києві.

«Шлях реформ визначив український народ. Часом, це було визначено в болючий спосіб. І мета реформ – не задовольнити ЄС, а українців», – зазначила вона.

Моґеріні наголосила на тому, що важливо показати конкретні результати, важливо дійсно впроваджувати реформи, які зможуть змінити життя українців.

За її словами, є рішучість та політична єдність для реалізації цих реформ в Україні.

Водночас на уточнююче запитання журналістів, які саме реформи є першочерговими, Моґеріні наголосила на важливості боротьби з корупцією, але також зазначила, якщо «почне перераховувати всі реформи, то не лише не встигне на свій літак, а й на засідання Європейської ради».

Напередодні під час зустрічі з Моґеріні президент України Петро Порошенко зазначив, що України продовжить здійснювати реформи, і висловив сподівання, що вже наступного тижня Верховна Рада підтримає ці реформи. За його словами, розв’язана нині проти України «гібридна війна» не зупинить реформ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.