Хроніки анексії. У Криму штампують кримінальні справи за “екстремізм”

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 26.12.2014 14:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24423

Так звані “слідчі органи” окупованого Росією Криму порушили 12 кримінальних справ за фактами “екстремістських проявів”.

Про це повідомили у прес-службі "прокуратури" Криму.

Згідно з повідомленням, так звані “прокурори” внесли 36 подань на порушення, пов’язані з відсутністю на шкільних та бібліотечних комп’ютерах інтернет-фільтрів, що блокують доступ до ресурсів з матеріалами екстремістського характеру.

“У той же час для підтримки стабільності потрібні додаткові заходи, зокрема, в напрямку вдосконалення міграційної політики, забезпечення антитерористичної безпеки об’єктів, обмеження доступу до екстремістських ресурсів”, - зазначають у повідомленні.

У зв’язку з цим "прокуратура" Криму розробила комплекс заходів, начебто “спрямованих на забезпечення виконання вимог чинного законодавства про протидію екстремізму і тероризму”.

Як повідомлялося раніше, самопроголошений «прокурор Криму» Наталія Поклонська заявляла про можливу заборону Меджлісу - єдиного представницького органу кримських татар.

Крім того, "влада" півострова почала переслідування кримських татар та їхні національні організації. А "прем’єр-міністр Криму" з-поміж іншого заявив, що для нього Меджлісу кримськотатарського народу юридично не існує.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.