Більшовики і опозиція почергово заявили про провокації кримінальників під час Майдану. Того, що буде

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 28.03.2007 23:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2447

Як стало відомо аналітичному департаменту “Нашої України”, представники “антикризової коаліції” створили штаб, основним завданням якого є зрив акції об’єднаної опозиції, що відбудеться 31 березня на Майдані Незалежності.

До штабу входять представники всіх партій учасниць коаліції, а також державні службовці вищого рівня. Про це повідомив керівник аналітичного управління Анатолій Луценко.

“Зараз у семи регіонах України починається збір кримінальних елементів, яких привезуть до Києва для організації провокацій на суботньому мітингу. Найактивніше ведеться робота у Донецькій, Харківській, Закарпатській областях та АРК Крим”, - зауважив він.

“Таку схему “регіонали” вже застосовували під час Помаранчевої революції. Ми знаємо, що вона не ефективна. Але наперед закликаємо правоохоронні органи втрутитися у ситуацію і не допустити провокацій та будь-яких форм громадянського конфлікту на мітингу, який відбудеться 31 березня”, - наголосив Луценко.

Водночас, один із керівників партії “Регіонів” Михайло Чечетов заявляє, що Секретаріат Президента дав вказівку зібрати 31 березня в Києві "молодиків з кримінальним минулим" з метою влаштування безладдя та тиску на владу.

Відповідаючи на запитання, чи не планує партія “Регіонів” також звозили своїх людей до столиці, Чечетов наголосив, що "партія “Регіонів”, навпаки, відмовляє людей їхати до Києва захищати правлячу коаліцію".

За його словами, людей звозить політичні сили Віктора Балоги, Юлії Тимошенко та В’ячеслава Кириленка. Він назвав їх "партією війни", "авантюристами", і навіть "політичними трупами".

Чечетов стверджує, що молодикам, яких звозять до Києва, платять гроші. "Але їх буде 1-2 тисячі, оскільки ті, хто їх звозить, економлять гроші", - переконаний Чечетов.

Чечетов також наголосив на неприпустимості таких планів, які дестабілізують ситуацію в країні, і пообіцяв, що правляча коаліція цього не допустить. Крім того, він висловив переконання, що і Президент спільно з прем’єр-міністром зацікавлені у тому, щоб у країні був спокій, щоб діючий уряд міг спокійно працювати найближчі 3 роки до наступних виборів, і цим самим здійснювати необхідні країні економічні реформи.

28 березня лідер Народної Самооборони Юрій Луценко підтвердив, що 31 березня, у суботу, у Києві відбудеться спільний мітинг опозиції. За його словами, в акції братимуть участь лідери Народної Самооборони, БЮТ і Нашої України.

Крім того, на 31 березня заплановане проведення ІV з’їзду політичної партії Наша Україна.

Як повідомлялося раніше, у Луганську створено обласний штаб, до якого увійшли предстаники ПР, СПУ та КПУ. Як зазначив тоді обласний лідер регіоналів, якщо опозиція спробує зорганізувати у Києві новий Майдан - більшовики діятимуть адекватно.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.