Активісти НУ та БЮТ розпочали пікетування Банкової. Вимога одна: розпуск парламенту

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 29.03.2007 11:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2448

Сьогодні зранку активісти громадської організації Молодіжний союз Наша Україна і Блоку Юлії Тимошенко почали пікетування Секретаріату Президента з вимогою розпустити Верховну Раду.

Як повідомляє прес-служба “Нашої України”, біля Секретаріату Президента з боку вулиць Інститутської і Лютеранської зібралося більше 200 мітингуюючих з прапорами “Нашої України”, Молодіжного союзу “Наша Україна” і БЮТ.

Учасники акції протесту вимагають від глави держави Віктора Ющенка розпустити парламент і призначити дострокові вибори у Верховну Раду.

У руках учасників акції транспаранти "зраді - ні! Розпуску - ТАК!", "Пане Президенте, розпустіть парламент!", "Верховній зраді не місце у владі!".

На мітингу присутні лідери молодіжної Нашої України Степан Барна, Олексій Гриценко і Руслан Годований. Пізніше на акцію прибуде лідер фракції “Наша Україна” В’ячеслав Кириленко.

На питання, чому акція проходить у четвер, адже спільний мітинг опозиції заплановано на суботу, учасник відповів: "Це репетиція".

Нагадаємо, Блок ЮліїТимошенко у Київській міській раді і у Верховній Раді, блок “Наша Україна”, партія “Вперед, Україно!”, київська міська організація партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, а також громадська організація “Народна самооборона” мають намір провести мітинг 31 березня на Майдані Незалежності в Києві.

"У суботу ми домовилися про перший спільний мітинг і спільні вимоги в Києві", - зазначив Юрій Луценко. Він уточнив, що в акції будуть брати участь лідери Народної Самооборони, БЮТ і Нашої України.

"На Майдані з 17:00 концерт, який завершиться виступами Тимошенко, Турчинова, Кириленка і Луценка", - заявив лідер Народної самооборони.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.