Харківські більшовики снаряджають до столиці провокаторів. На суботній Майдан

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.03.2007 12:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2449

Харківська обласна організація НУ має інформацію про мобілізацію криміналітету на суботній мітинг опозиції у столиці. Від нормальних людей вони відрізнятимуться не щирими і нетверезими очами.

“Є інформація, що з Харкова мають виїхати автобуси з молодчиками для здійснення провокацій на мітингу об’єднаної опозиції, який відбудеться 31 березня на Майдані Незалежності”, - про це повідомив голова Харківської обласної організацій “Наша Україна” Ярослав Ющенко.

За його словами, провокатори можуть приїхати до Києва під прапорами “Нашої України” та БЮТ.

Ярослав Ющенко повідомив, що регіональна організація також планує привести до столиці прихильників об’єднаної опозиції. “Є багато бажаючих “нашоукраїнців”, які хочуть приїхати до Києва і взяти участь у мітингу”, - зауважив він.

Голова обласної організації зазначив, що правоохоронні органи мають бути пильними, контролювати ситуацію, щоб не допустити провокацій та будь-яких форм громадянського конфлікту на мітингу, який відбудеться 31 березня”,

Відповідаючи на питання, як можна відрізнити харківських провокаторів від мирних мітингувальників, Ярослав Ющенко відповів: “По щирих очах”


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.