Агітпроп. Росіянам по ТБ розповіли, як легко їхні танки увійдуть в європейські столиці

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 12.02.2015 00:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24615

Федеральний російський “5 канал” випустив сюжет про те, як легко і швидко російські війська можуть увійти в європейські столиці, а також пригрозили Заходу ракетними ударами.

Фантазії агітпропу. Кадр з ролика

Автори програми подали це у вигляді походу з метою провести в столицях ЄС "парад до Дня перемоги".

"Варшава – це занадто просто. Від Москви до польської столиці – всього 1300 км. Танк Т-90, наприклад, якщо не вдаватися до допомоги транспортної авіації, увійде в передмістя менше, ніж через добу після початку маршу", – каже голос за кадром, в той час як на екрані показують червоні стрілки, які рухаються з Москви до Варшави.

При цьому додається, що бійці повітряно-десантних військ долетять туди лише за дві години.

Далі автори "згадали", що російських військ "давно не було в Берліні".

"1800 кілометрів для сучасної армії – не відстань. Тим більше, багато російських офіцерів непогано знають Німеччину. Головне, щоб вони на автоматі не зайняли наші військові містечка, які після об’єднання ФРН і НДР дісталися німцям", – говорить голос.

В цей час на флагштоку опускається німецький прапор і піднімається російський.

"Прага, Гельсінкі, Вільнюс, Таллінн, Рига – це взагалі зовсім поруч", – продовжує голос і додає, що російські війська можуть увійти в половину цих міст пішки.

Візит в Лондон і Вашингтон, додає автор передачі, потрібно буде планувати "сильно заздалегідь", оскільки там "без авіації і флоту тут ніяк не обійтися".

В кінці ролика виражається "жаль", що "наші західні партнери не зможуть своїми очима подивитися на "Іскандер" і "Сатану", адже їх за межі Росії можна доставити тільки повітрям".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.