Треба діяти, або визнати поразку Майдану

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 30.03.2007 15:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2464

Сьогодні, в Українському домі відбулося засідання комітету національного порятунку. За результатами дискусії ухвалено звернення до Президента про розпуск парламенту.

«Тут сьогодні немає ні президії, ні лідерів», - сказала Юлія Тимошенко під час засідання Комітету національного порятунку. Лідер БЮТ наголосила, що «сьогодні тут зібралися люди, які розуміють, яка загроза стоїть перед українським суспільтством, і що сьогодні тільки від нас з вами залежить, чи здатні ми дати останній бій і не шукати винних».

«Сьогодні не час з’ясовувати, хто винний», - наголосила Юлія Тимошенко.

Звертаючись до присутніх, Юлія Тимошенко заявила, що сьогодні «в наших руках і в руках Президента навести лад в країні і розставитии всі крапки над «і».

Вона повідомила, що у ситуації, що склалася в Україні, Президент зобов’язаний розпустити парламент.

«Треба або діяти, або визнати поразку Майдану», - наголосила Юлія Тимошенко.

«Президент може повернути ту довіру, яку за останні роки втратила «помаранчева» влада», - сказала Юлія Тимошенко. При цьому вона висловила думку, що якщо глава держави не піде на цей крок, то він особисто «втратить залишки довіри суспільства».

Крім того, Тимошенко наголосила, що якщо Верховну Раду не розпустити зараз, то «може настати той момент, коли вже їх не можна буде спинити». «Навряд чи ми зможемо тоді щось зробити», - додала вона.

Також лідер БЮТ висловила занепокоєння тим, що сьогодні продаються останні енергетичні можливості України, «що залишилися лічені місяці до того, як передадуть нашу газотранспортну систему».

Юлія Тимошенко також заявила, що уряд Януковича – це «уряд маріонеток, які не здатні зробити жодного кроку, щоб захистити Україну».

«Мати таку залежну, таку корумповану, таку неукраїнську владу, коли всі представники Європи говорять, що це не той уряд, який потрібен Україні, хіба потрібна така ганьба Україні на рівні світової спільноти?», - запитала Тимошенко .

«Коли вся світова громадськість говорить, що такої корупції, яка є в нашій державі, не було протягом останніх 17 років. Хіба за це люди стояли на Майдані?», - наголосила Юлія Тимошенко.

Також лідер БЮТ нагадала, що за отанні місяці було вбито більше бізнесменів і політиків ніж за всі порпередні роки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.