Більшовики теж мітингуватимуть. Серед мітингувальників вже мало тверезих

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 31.03.2007 13:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2470

Мітинг прихильників Форуму національної єдності на Європейській площі в суботу в Києві, запланований раніше на 13.00, почнеться о третій годині дня.

Про це повідомив народний депутат, член фракції партії Регіонів Владислав Лук'янов.

За його словами, о 14.00 на площі пройде концерт, після чого о 15.00 почнеться мітинг.

Першим на мітингу запланований виступ першого заступника керівника фракції ПР Василя Кисельова. По закінченні мітингу планується, що його учасники пройдуть до Секретаріату Президента(як вчора помітили журналісти, саме поруч знаходиться філія “Правексу”, де конвертуються “преміальні” мітингувальникам).

В даний час більш тисячі учасників планованої акції розташувалися на тротуарах і прилеглих до площі вулицях. Поки рух на Європейській площі не перекрито.

Між Майданом і Європейською площею (в минулому - площа ім. Й.В.Сталіна, що досить символічно) подвійний кордон з металевих огороджень, що розташований один від одного на відстані метрів у 50. Вони охороняються міліцією, у той же час люди безперешкодно проходять через ці кордони.

Тим часом, на центральних Михайлівській і Софійської площах Києва в даний момент не присутні ні прихильники правлячої коаліції, ні прихильники опозиційних сил. На обох площах чергує кілька десятків співробітників МВС.

Як помітили журналісти, які працюють зараз у центрі столиці, серед мітингувальників, які нібито підтримують більшовицьку коаліцію із самого ранку спостерігається велика кількість нетверезих. Це - попри те, що сьогодні до 12 години всі магазини у центрі столиці не продавали спиртних напоїв. Впродовж дня буде діяти також заборона продавати напої у скляній тарі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.