У Кремлі бояться української армії, озброєної сучасною зброєю?

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 5.03.2015 13:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24703

МЗС Росії попередив США про колосальний збиток для двосторонніх відносин у зв’язку з можливими поставками зброї Україні.

Про це повідомив офіційний представник МЗС РФ Олександр Лукашевич у Twitter.

"На тлі досить успішного виконання мінських домовленостей стурбовані намірами США постачати озброєння", - йдеться в повідомленні.

#Лукашевич: За наявними відомостями, в ці дні у Львівську область повинні бути перекинуті до 300 військовослужбовців ЗС #США # @RusEmbUSA

- МЗС РФ (@MID_RF) 5 Березень 2015
#Лукашевич: Хотілося б, щоб київська влада і український народ задумалися про наслідки. Пожежа громадянської війни зброєю не погасити

- МЗС РФ (@MID_RF) 5 Березень 2015
"Знову попереджаємо Вашингтон про колосальний збиток для двосторонніх відносин. Поставки озброєнь загрожують не тільки зривом перемир’я і новою ескалацією, але і загрожують безпеці Росії", - також заявив Лукашевич.

- #Лукашевич: Поставки озброєнь чреваті не тільки зривом перемир’я і новою ескалацією, але і загрожують безпеці Росії # #США

Як повідомлялося раніше, конгресмен-республіканець Кріс Сміт, голова Гельсінської комісії (Комісія з безпеки і співробітництва в Європі) заявив, що Адміністрація президента США де-факто ввела ембарго проти поставок оборонної зброї Україні.

Конгресмен-республіканець Родні Фрелингайзен в ході слухань розповів, що Обама не відповів на три письмових запити з приводу надання підтримки Україні як країні, яка є союзником США за межами НАТО.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.