Андрій Шкіль потрапив в ДТП

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.04.2007 14:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2474

Під час ДТП у Києві постраждав народний депутат України Андрій Шкіль, ще двоє людей загинуло.

Авто, що зпричинило аварію

Опівночі 01.04.2007 року на вулиці Дніпровська набережна в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої двоє осіб загинуло та двоє – травмовано. Серед травмованих - народний депутат України Шкіль А.В., поваідомляє Центр громадських зв`язків МВС України.

Працівниками міліції при огляді місця пригоди було встановлено, що о 00:10 водій автомобіля MITSUBISHI-PROTON (мешканець м.Києва, 1963 р.н.), рухаючись Дніпровською набережною з боку вул.Княжий Затон у напрямку вул.Березняківської, в районі розташування АЗС «Солекс», порушивши правила дорожнього руху, виконуючи лівий поворот через подвійну суцільну лінію горизонтальної дорожньої розмітки, не надав перевагу в русі автомобілю HYUNDAI-GRANDEUR, під керуванням Андрія Шкіля, що рухався назустріч, внаслідок чого сталося зіткнення.

Автомобіль депутата

Під час ДТП два пасажири (1960 р.н. та 1989 р.н.) автомобіля MITSUBISI загинули на місці пригоди. Народного депутата України з тілесними ушкодженнями доставлено до відділення політравми Київської міської лікарні.

Обставини та винуватці пригоди будуть встановлені після проведення усіх необхідних експертиз.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.