Співведучі Кларксона по Top Gear звільнилися з BBC

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.04.2015 07:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24815

З британського телешоу Top Gear звільнилися ще двоє співведучих Джеремі Кларксона - Джеймс Мей і Річард Хаммонд.

Про це повідомляє The Telegraph.

Контракт співведучих знаменитого автомобільного шоу з телекомпанією «Бі-бі-сі» не був продовжений. Тепер відомі телеведучі можуть отримати пропозиції про співпрацю від інших телеканалів, пише видання.

У своєму твіттері Мей написав: «Мені доведеться піти на кілька днів, а потім я буду готувати пиріг». Він також використав у цьому твіті хештег «цевсе» - #ThatIsAll.

Після того як телекомпанія не продовжила контракт з Джеремі Кларксон, двоє інших співведучих заявили, що не залишаться в проекті без нього.

Раніше повідомлялося, що колишній ведучий британського автошоу Top Gear Джеремі Кларксон, звільнений корпорацією «Бі-бі-сі» за побиття продюсера, разом з колегами Джеймсом Меєм і Річардом Хаммондом виступлять з серією шоу на концертних аренах Великобританії, Австралії, Польщі та ПАР.

Програму Top Gear, що йде у понад 100 країнах світу, Джеремі Кларксон вів з 1988 року (з короткою перервою).

Дирекція ВВС запропонували Мею і Хаммонду удвох завершити зйомки решти випусків чергового сезону TopGear, проте вони "не захотіли робити цього без Джеремі", а згодом і звільнилися.

Після закриття телешоу Top Gear, глядацька аудиторія «Бі-бі-сі» зменшилася на 80%, а до директора телевізійної служби «Бі-бі-сі» Денні Коена була приставлена охорона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.