Я - не я, і хата - не моя. У Кремлі вже заперечують погрози застосування ядерної зброї

Автор/джерело -  © BBC



Дата публiкацiї - 2.04.2015 13:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24823

Росія не погрожувала ядерною зброєю Заходу для захисту Криму, заявив прес-секретар російського президента Владіміра Путіна Дмітрій Пєсков.

"Це класичний номер істерії, що триває, із демонізації нашої країни. Фактично самі накручують ситуацію в інформаційному плані, при чому не керуючись якоюсь конкретною інформацією, а потім самі ж бояться того, що вони написали", - сказав речник пана Путіна.

Про можливість застосування ядерної зброї під час анексії Криму у випадку збройного протистояння з боку західних країн ЗМІ повідомили після виходу на телеканалі "Россия 1" документальної стрічки "Крим. Шлях на батьківщину", в якому знявся російський президент.

"Ми готові були зробили це (привести у бойову готовність ядерні сили. - Ред.). Я вже розмовляв із західними колегами і говорив їм, що це наша історична територія, там мешкають російські люди, вони опинилися у небезпеці, ми не можемо їх кинути", - цитував пана Путіна сайт ВГТРК.

За словами Дмітрія Пєскова, фільм про Крим "інтерпретують по-різному, але при цьому не обтяжують себе тим, щоб принаймні ще раз переглянути той чи інший момент чи перечитати транскрипт".

"Там навіть не треба нічого інтерпретувати, треба просто звернутися до першоджерела, а саме до слів президента", - прокоментував пан Пєсков.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.