Вбили екс-нардепа від Партії регіонів Олега Калашникова

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.04.2015 00:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24881

Вчора о 19.20 в Києві за місцем проживання було виявлено тіло громадянина Калашникова Олега Івановича, колишнього народного депутата від Партії Регіонів.

Причиною його смерті стало вогнепальне поранення повідомила прес-служба МВС України.

На місці події працює слідчо-оперативна група міліції під керівництвом виконувача обов’язків глави МВС України Василя Паскала.

«Я взяв розкриття цього злочину під особистий контроль. Про мотиви та попередні результати розслідування повідомимо згодом», - зазначив Ва-Паскал.

Як повідомив начальник столичної міліції Олександр Терещук, тіло загиблого було знайдено на 8 поверсі біля його квартири. Однак, він не уточнив, яка зброя застосовувалася і скільки було пострілів.

Колишній нардеп-регіонал Олег Калашніков міг шантажувати своїх фінансових донорів перспективою розголосу інформації про приховані аспекти діяльності "антимайдану".

Таким припущенням на власній сторінці в соцмережі Facebook поділився народний депутат України Борислав Береза.

При цьому політик послався на власні джерела в українських силових структурах.

"Поінформовані джерела в спецслужбах України повідомляють, що убитий сьогодні Олег Калашников був готовий почати співпрацювати з компетентними органами в плані надання свідчень. Чому? Тому що залишившись без фінансового підживлення почав шантажувати своїх колишніх наймачів тим, що розповість, як він організовував "тітушок", хто це фінансував і через кого організовувалися всі процеси", - повідомив Береза.

"Для підтвердження серйозності своїх намірів він почав контактувати з правоохоронними органами. І, мабуть, це сильно налякало колишніх наймачів Калашнікова", - вважає нардеп.

Береза вважає, що саме це стало мотивом убивства проросійського політика. Котре не було в інтересах українського слідства.

"Частину інформації він таки забрав з собою в могилу. А частина інформації залишилася на цифрових носіях", - зазначив депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.