Делегати з’їзду шахтарів пікетують Адміністрацію Президента

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 22.04.2015 11:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24905

Понад 500 шахтарів прорвали перший кордон охорони на вулиці Банковій у Києві та наблизились впритул до будівлі Адміністрації президента України з вимогою повернути борги по зарплаті.

Один із протестуючих закликав інших шахтарів сформувати групу з представників кожного регіону України для проведення переговорів з Адміністрацією президента та урядом.

Співробітники правоохоронних органів не чинять опору. Біля паркану перед АП вишикувався кордон з бійців Національної гвардії та міліції.

Частина протестувальників після оголошення пропозицій про формування групи почала розходитись. Інші залишаються на своїх місцях.

Водночас, з боку Майдану незалежності по вулиці Інститутській вулиці спостерігається активний рух людей. При цьому на Банковій декілька активістів закликали шахтарів заблокувати о 16:00 проїжджу частину вулиці Хрещатик.

Також, шахтарі заявляють, що планують сьогодні провести мітинг біля Верховної Ради України.

Шахтарі зібралися на мітинг під АП з вимогою повного погашення заборгованості по заробітній платі та спрямування коштів на підтримку і розвиток вугільної промисловості України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.