Ситуація на фронті: російські бойовики нарощують активність обстрілів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.05.2015 23:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24969

6 травня з опівночі до 18.00 годин ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. Незважаючи на Мінські домовленості, терористи продовжують вести вогонь по нашим позиціям з заборонених видів озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

За цей період незаконні збройні формування 32 рази порушили режим тиші.

На Маріупольському напрямку точкою зіткнення залишається населений пункт Широкине. Противник активно застосовує широкий спектр озброєнь, зокрема 152-мм гармати.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування піддали мінометним обстрілам позиції сил АТО неподалік населеного пункту Гранітне та шахти Дутовка. Обстрілів із крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї зазнали наші позиції в районі населених пунктів Піски та Авдіївка.

На Луганщині в районі міста Щастя ворог інтенсивно обстрілював наші позиції здебільшого із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Під час чергового обстрілу наших позицій в районі Ленінського терористи влучили по населеному пункту, внаслідок чого було поранено чоловіка. Наші військовослужбовці надали першу медичну допомогу та відправили постраждалого до медичного закладу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.