«Київстар» футболіє разом з усією Україною

Автор/джерело -  © Олена Каганець, Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.05.2006 16:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=250

Напередодні Чемпіонату світу 2006 Альона Вінницька, гурти «Mad Heads XL» та «Гавана» разом заспівали «Футболіємо!» у пісні «Україно, вперед!», яка стала музичним символом всеукраїнської програми «Твоя країна. Твій футбол. Твій «Київстар». Цю пісню, яку мобільний оператор дарує хлопцям нашої національної збірної, а також всім українським шанувальникам футболу сьогодні, 25 травня, презентовали журналістам в Києві.

В центрі - Вадим Красноокий з гурту «Mad Heads XL», праворуч від нього Олена Вінницька, ліворуч - дівчата з гурту «Гавана» (фото зі зйомок кліпу)

Титульний спонсор національної та молодіжної збірних України з футболу компанія «Київстар» ініціював створення пісні, яка б стала справжнім футбольним гімном українських вболівальників. З нагоди виходу українських футболістів до фінальної частини Чемпіонату світу 2006 пісню записали, а відразу після її запису, відбулися зйомки кліпу. До створення і запису пісні та кліпу були залучені Микола Бровченко – автор слів, Михайло Некрасов – автор музики, та Олександр Стеколенко – режисер кліпу.

Президент компанії «Київстар» Ігор Литовченко:

«Напередодні омріяного українськими вболівальниками футбольного світового турніру нашій збірній так необхідна щира підтримка земляків, а українцям так хочеться бути ближчими до футболістів. Для того, аби допомогти поєднати серця українських вболівальників та гравців збірної, компанія «Київстар» й вирішила зробити пісенно-футбольний подарунок усім українцям, яким небайдужі футбольні честь і слава України. Основна ідея пісні – тема патріотизму та високих перемог, які досягаються вірою в свої сили та наполегливістю. Ми хочемо, аби наші футболісти отримали щиру підтримку не тільки від своїх рідних та близьких, а й від усіх співвітчизників. Ми пишаємося тим, що наша збірна грає на Чемпіонаті світу, а цей музичний подарунок має додати футбольного драйву всім українцям».

Нова пісня «Україно, вперед!» продовжує низку музичних проектів «Київстар». До таких визначних подій, як Олімпіада-2004 в Афінах і Пісенний конкурс «Євробачення-2005» у Києві, «Київстар» створив власні популярні музичні хіти. Останнім часом до call-центру «Київстар» навіть стали надходити дзвінки з запитаннями: «Чи буде нова пісня, присвячена чемпіонату світу з футболу?» І ось тепер така пісня з’явиться у телевізійному та радіо-ефірі, а у абонентів «Київстар» буде можливість «закачувати» на свої мобільні телефони нові футбольні рінгтони та футбольні мелодії послуги Ді-Джингл.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.