Янукович закликає чи просить Ющенка щось зробити з Указом. Щоб ще поговорити

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 3.04.2007 01:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2500

Під час екстренного засідання кабміну Віктор Янукович запропонував Президенту не оприлюднювати Указ про розпуск Верховної Ради.

"Тоді він не вступить в силу",- зазначив Янукович і додав, що можна замість цього знову сісти за стіл переговорів: "Якщо Президент завтра оприлюднить Указ, у нього буде можливість його відмінити своїм іншим Указом. (...) Я закликаю Віктора Ющенка зробити це вже сьогодні".

Разом із тим, прем'єр підтвердив що виконає Постанову більшовиків-нардепів щодо блокування фінансування позачергових виборів.

Він дав доручення силовим структурам забезпечити правопорядок відповідно до чинного законодавства.

Від “Аратти”: власне, іншого від цього уряду очікувати не доводиться. Адже, попри проплачені “соціологічні дослідження”, які пророкують регіонам переконливу перемогу, керівництво клану цілком критично оцінює свої майбутні “здобутки”.

А вони, судячи із явного небажання йти на вибори - очікуються більш ніж скромні.

Проте, закриваючи нічні урядові бдіння напередодні відставки, Янукович вчергове вразив аудиторію своєю, м'яко кажучи, неадекватністю. Він публічно заявив, що перед тим, як піти на ці, явно незаконні кроки, уряд косультувався не тільки із якимись “громадянами”(традиціними нардепівськими віртуальними “виборцями”), а й із керівництвом “багатьох іноземних держав”. Виявляється, що всі поголовно розділяють точку зору тільки одного Януковича й так само, як й він, не бажають ніяких виборів. Отакої!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.