Ситуація на фронті: російські бойовики не припиняють обстріли з важких озброєнь

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.06.2015 17:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25136

На Маріупольському напрямку у другій половині дня активізувалися перестрілки в Широкиному. Бойовики активно обстрілюють наші позиції з великокаліберних гармат і мінометів, що розташовані у сел. Саханка.

На Донецькому напрямку противник вів систематичний обстріл наших позицій під Мар’їнкою, зокрема здійснивши 2 залпи з РСЗВ «Град». Противник застосовує практично всі наявні у нього зразки озброєння – від снайперів до важкої бронетехніки. Активні бойові дії ведуться на широкій ділянці фронту – від Гранітного до Горлівки.

На Луганському напрямку найактивніші бойові дії велися на Бахмутській трасі (йдеться про с. Новотошківське, яке було обстріляне зі 122-мм гармат) та на північ від неї. Зокрема, в трикутнику Сокільники – Кряківка – Трьохізбенка відбулося бойове зіткнення з ворожою ДРГ. Водночас «турбуючий» вогонь бойовиків, переважно зі стрілецької зброї, не припиняється і в районі Попасної, Щастя та Станиці Луганської. Такі факти оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Вчора в зоні проведення АТО було зафіксовано 13 польотів безпілотників, за допомогою яких противник намагається вести повітряну розвідку.

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовців загинуло, 5 – було поранено.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.