Ходоки від більшовичків не потрапили до Президента

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 4.04.2007 14:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2514

Народний депутат від фракції партії Регіонів Василь Хара заявляє про те, що делегацію з 50 депутатів Верховної Ради не пустили в Секретаріат Президента Віктора Ющенка.

Про це він заявив, виступаючи в парламенті.

Нагадаємо, близько 50 депутатів від коаліції мали намір передати Ющенку петицію із закликом Мороза до відміни розпуску Ради.

«Вперше за всю історію депутатів не пустили навіть за поріг», - сказав Хара.

За його словами, коли депутати підійшли до Секретаріату, двері перед ними зачинилися. Хара повідомив, що депутати скромно постукали, їх попросили почекати одну хвилину, а через три хвилини до них вийшов заступник Глави Секретаріату Віктор Бондар.

За словами Хари, Бондар заявив, що вони вже не депутати і у них немає повноважень звертатися в Секретаріат. «Коли ми запитали, чи можемо ми це зробити як громадяни, він зам’явся і не відповів», - сказав Хара.

Проте делегація вручила Бондарю документи, які мали намір передати Президентові Віктору Ющенку або Главі Секретаріату Віктору Балозі.

Хара підкреслив, що коаліція виступає за мирне розв’язання конфлікту. «Хоча ви і «люди війни», ви оголосили війну парламенту і всьому українському народові, ми робитимемо кроки, запрошуватимемо Президента на переговори, у нас є необхідні документи», - сказав Хара.

В той самий час, він підкреслив, що у коаліції знайдуться всі необхідні засоби, щоб переконати порушників конституційності в неправильності їхньої позиції.

Як повідомлялося раніше, Президент Ющенко підписав і оприлюднив Указ про розпуск парламенту. Водночас група відставлених нардепів подала вчора конституційне подання у КС щодо цього Указу.

Більшовицька коаліція, наразі, не визнає Указу Президента і продовжує пленарні засідання у приміщенні парламенту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.