Більшовики захопили кабінет глави ЦВК. На черзі водокачка?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 4.04.2007 15:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2515

Сьогодні 20 колишніх народних депутатів з коаліції зайняли кабінет голови Центральної виборчої комісії Ярослава Давидовича і не мають наміру його залишати.

"Я не знаю. Вони прийшли в кабінет і там сидять. Один з депутатів повідомив, що вони не мають наміру залишати кабінет Ярослава Давидовича до ранку", - повідомили у відділі Центвиборчкому по взаємодії зі ЗМІ.

Джерело не змогло уточнити мету приходу депутатів до ЦВК.

За офіційними повідомленнями відділу взаємодії зі ЗМІ секретаріату Центвиборчкому, зміст розмови депутатів з Давидовичем точно не відомий, але дехто з відвідувачів заявив, що мають намір знаходитися в кабінеті керівника чи Комісії до шостої годин вечора, чи навіть до ранку.

Уночі 2 квітня Верховна Рада скасувала свої Постанови від 8 грудня 2004 року про дострокове припинення повноважень членів Центральної виборчої комісії і про призначення сьогоднішнього складу Центральної виборчої комісії.

Печерський районний суд Києва своєю постановою від 3 квітня зупинив дію постанов Верховної Ради України від 2 квітня про припинення повноважень теперішнього Центвиборчкому на чолі з Ярославом Давидовичем та поновленні повноважень ЦВК, очолюваної Сергієм Ківаловим.

Від “Аратти”: як показують багаторічні спостереження багатьох журналістів, нардепство у сполучені із гіпертрофованим статусом недоторканості, досить швидко викликає у тих, хто випадково потрапив у лави “обраних”, ознаки психічного розладу.

Так, наприклад, певний час, втративши повноваження, колишні нардепи продовжують гратися у колишню роль: носять значки, вимагають у посадових осіб позачергового прийому для вирішення особистих проблем тощо.

Те, що має місце у ЦВК - типовий приклад неадекватності. Ну скажіть, хіба б група звичайних громадян змогла б проникнути у приміщення державної установи, яка знаходиться під посиленою охороною та й ще б захопила кабінет керівника? Напевно, навіть якщо теоретично допустити таку можливість, то зазначених громадян миттю б запроторили у буцегарню й порушили б кримінальну справу. І можете не мати сумніву - суд за такі дії, навіть за пристойної мотивації(не такої, як зараз у більшовичків, які бояться народного вибору), присудив би таким правопорушникам(не депутатам) чималий термін покарання.

То ж чому правоохоронці не продемонструють громадянам, що в Україні є рівність перед Законом? Чи її немає?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.