Цушко ходитиме з доповідями до гаранта. З дозволу прем'єра

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 4.04.2007 17:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2519

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко обіцяє щодня докладати Президентові Віктору Ющенку про криміногенну ситуацію в Україні.

Про це Цушко сказав журналістам.

Цушко повідомив, що, в принципі, такі доповіді робить Прем’єр-міністрові і тому запитав у Віктора Януковича дозволу на інформування також і Президента. Янукович, за його словами, дозволив. «Прем’єр-міністр сказав, що: «В обов’язковому порядку. Тільки запитає Президент — докладай», — розповів міністр.

Сьогодні, Цушко вже відзвітував перед Ющенком.

За словами міністра, поки що в Україні «стандартна, звичайна ситуація, середньостатистична».

Нагадаємо, що вчора Президент Віктор Ющенко домовився з керівниками силових відомств щодня інформувати його про обстановку в країні.

Разом із тим, Цушко вже повідомив, що міліція не має наміру вживати які-небудь дії стосовно захоплення кабінету Голови Центрвиборчкому народними депутатами від правлячої коаліції.

«З мого боку стосовно народних депутатів жодних (дій не буде). Як і скрізь і завжди було. Вони ж народні депутати», — сказав він.

При цьому Цушко відзначив, що не чув, щоб хтось захоплював Давидовича. «Хто захопив? Коли?» — питав міністр у журналістів.

Він пообіцяв з’ясувати ситуацію, і якщо «загарбниками» виявляться не народні депутати, відреагувати на це згідно із законом.

Як повідомлялося раніше, сьогодні близько опівдня 20 народних депутатів зайняли кабінет Голови Центрвиборчкому Ярослава Давидовича. Деякі з них заявили, що пробудуть у ньому до шостої години вечора або навіть до ранку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.