Руслана підтримає українську збірну на Чемпіонаті Світу з футболу

Автор/джерело -  © Радіо Ера-FM



Дата публiкацiї - 26.05.2006 14:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=252

В середині червня Руслана планує провести концертний тур по Німеччині. Крім виступів, команда відомої на всю Європу співачки агітуватиме німецьких вболівальників підтримати нашу збірну на Чемпіонаті Світу з футболу.

Для цього Руслана, так само, як і на Євробаченні, привезе величезну кількість продукції, що розповідає про культуру України, і використовує символіку нашої ліги.

«Наш автобус буде видний здалеку. На ньому ми хочемо привезти не тільки свою апаратуру, але і частинку України. Ми прагнутимемо прихилити до своєї збірної максимальну кількість людей, щоб хлопці почували себе, як вдома. Сподіваюся, енергетика моїх виступів теж запалить в них непохитне прагнення до перемоги!», – каже Руслана.

Також вчасно до початку Чемпіонату світу з футболу в Німеччині ЕМІ випускає компакт-диск «Футбольний рік 2006 – 32 національних гімна» з гімнами 32-х країн-учасниць ЧС. Кожний гімн виконує співак з відповідної країни. Руслані була надана почесна місія заспівати гімн України. Компакт-диск буде випущений у Німеччині, Франції, Великобританії, Гонконгу, Італії, Кореї, Австрії, Саудівській Аравії, Швеції, Швейцарії, Іспанії, Південній Африці, Тайвані і, можливо, в інших країнах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.