Партія Пора судитиметься із більшовиками

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 4.04.2007 18:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2521

Лідери політичної партії “Пора” сьогодні подали в Печерський суд міста Києва позов на Кабінет Міністів та на парламентську коаліцію щодо невиконання депутатами Указу Президента України про розпуск Верховної Ради V скликання.

Ініціаторами такого позову є Андрій Юсов, Євген Золотарьов, Сергій Пантюк, Віталій Загайний та Андрій Бондаренко. Вони переконані, що дії екс-депутатів після Указу Ющенка про розпуск Верховної Ради є такими, що спрямовані на “захоплення державної влади, поєднане з вчиненням суспільно-небезпечних діянь”.

Зокрема, голова ВГО “Пора” Юсов зазначив: “Я сподіваюсь, що кримінальна біографія прем’єра Януковича, тепер поповниться ще однією відсидкою – на цей раз років на п’ять. Я переконаний, що суд має прийняти принципове та правове рішення щодо цього питання. Зі свого боку ми закликаємо громадян підтримати нашу ініціативу. Нехай кожен українець від свого імені подасть позов на уряд і Верховну Раду, і, таким чином, продемонструє своє ставлення до спроб узурпації влади”.

Як ми повідомляли раніше, сьогодні Секретаріат Президента також назвав дії більшовиків у парламенті повністю незаконними.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.