Ярош вимагає затримати бандитів і перевертнів у погонах

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 11.07.2015 21:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25245

Народний депутат, лідер “Правого сектора” Дмитро Ярош заявив, що для запобігання подальшого кровопролиття у Мукачевому необхідно “негайно затримати бандитів і тих міліцейських чинів, які віддали наказ на відкриття вогню”.

Про це Ярош заявив у Facebook.

"Проводив зустрічі з виборцями на окрузі. Отримав інформацію про трагічні події на Закарпатті. ... Зараз, найголовніше, стабілізувати ситуацію і не допустити подальшого кровопролиття", - зазначив він.

"Для цього необхідно негайно затримати бандитів і тих міліцейських чинів, які віддали наказ на відкриття вогню", - додав лідер ПС.

Як відомо, раніше закарпатські ЗМІ та очевидці у соцмережах повідомили, що при в’їзді до Мукачевого було заблоковано дорогу до міста; люди, озброєні автоматичною стрілецькою зброєю, відкрили вогонь в районі Червоної гірки.

Також повідомлялося про 9 поранених та кількох загиблих.

Як повідомив глава МВС Арсен Аваков, у Мукачевому триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт.

При цьому у "Правом секторі" заявили, що оголошують безстрокову акцію протесту, яку має намір організувати під Адміністрацією президента в центрі Києва.

"У Мукачевому бандити "регіонала" Михайла Ланьо ... спробували фізично знищити бійців "Правого сектора". У цій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, які перебувають на утриманні Віктора Медведчука. Після запеклого бою вбито два бійці "Правого сектора", поранені - четверо (з них двоє - важко)", - заявили в ПС.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.