РНБО повідомляє, що Росія готує наступ по трьом напрямкам

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.07.2015 18:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25266

Протягом останньої доби російсько-терористичні угрупування, грубо порушуючи домовленості про припинення вогню та відведення важкого озброєння, здійснили один з найбільш потужних обстрілів з моменту підписання Мінських угод.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

Вогонь по українським позиціям вівся з використанням заборонених потужних 152-мм артилерійських систем. Вісім українських військовослужбовців загинуло, шістнадцять отримали порання.

Останнім часом відбувається активізація спроб проникнення на територію України терористичних та диверсійно-розвідувальних груп, ворог активізував агентурну мережу та агентів впливу з метою підриву суспільно-політичної стабільності, сіяння панічних настроїв та підбурювання громадян до провокативних дій, зокрема спроб блокування переміщення підрозділів ЗСУ та Нацгвардії.

Дані дії свідчать про чергову спробу Росії та її маріонеток повністю зруйнувати Мінські домовленості та відновити активні бойові дії, розпочавши наступ, як мінімум, по трьом важливим напрямкам вздовж лінії зіткнення.

Генеральний штаб Збройних Сил України відпрацьовує ефективні заходи протидії російській агресії. Створено оперативний штаб за участю керівників силових структур для організації протидії будь-яким провокаціям кремлівської агентури, забезпечення порядку в країні та безпеки громадян.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.