Прикордонники почали випробувати експериментальний бронемобіль «Козак 2»

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 20.07.2015 17:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25286

За результатами випробування броньованого автомобіля керівництвом Держприкордонслужби буде ухвалене рішення щодо взяття на озброєння даного транспортного засобу.

У понеділок, 20 липня, Державна прикордонна служба України розпочала випробовування експериментального зразку українського броньованого автомобіля «Козак 2», повідомила прес-служба ДПСУ.

«Оскільки прикордонне відомство планує закупку броньованих транспортних засобів «Козак 2», за умовами договору автомобіль пройде випробування в зоні проведення антитерористичної операції», - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що використання «Козак 2» в бойових умовах дозволить зробити всі необхідні висновки щодо відповідності тактико-технічних характеристик до реалій сьогодення. Даний транспортний засіб будуть використовувати на передовій під час виконання бойових завдань військовослужбовці прикордонного відомства, що дозволить зробити належну оцінку та в разі необхідності надати інженерам фірми розробника пропозиції щодо його вдосконалення.

«За результатами випробування броньованого автомобіля керівництвом Держприкордонслужби буде прийнято рішення щодо взяття на озброєння даного транспортного засобу», - повідомили прикордонники.

Як повідомлялося раніше, 18 липня до Одеси прибули 100 військових «Хаммерів» з США.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.