Столичний депутат з фракції мера попався на хабарі

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.08.2015 20:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25352

Депутата Київради, голову постійної комісії з питань сім’ї, молоді та спорту Віталія Даниленка (фракція “УДАР – Солідарність”) в середу затримали при отриманні хабара в мільйон гривень.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила колишній депутат Верховної Ради Анжеліка Лабунська.

Відзначається, що додзвонитися самому Даниленку, щоб взяти коментар, неможливо – його мобільний телефон відключений. Помічниця депутата заявила, що не буде нічого говорити на цю тему.

"У той же час в Київраді кажуть, що сьогодні вранці в кабінет, де розташована комісія Київради з питань сім’ї, молоді та спорту, приходили співробітники СБУ, які проводили перевірку і навіть просили співробітниць комісії бути понятими. При цьому самого Даниленка на робочому місці не бачили", - зазначає видання.

Варто відзначити, що в прес-службі СБУ Києва і Київської області, а також в прес-службі МВС поки не дають офіційних коментарів на цю тему.

У прес-службі фракції "УДАР – Солідарність" офіційно поки не коментують ситуацію до з’ясування всіх обставин, посилаючись на те, що не було ніякої заяви від правоохоронних органів, який підтверджує цей факт.

У той же час деякі депутати Київради неофіційно підтвердили нам, що Даниленко був затриманий, і припускають, що після цього може бути прийнято рішення про виключення його з фракції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.