“Бої” за Печерський суд столиці тривають. Правоохоронці спокійно спостерігають дійство

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 5.04.2007 15:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2537

У Печерському суді Києва відбулася невелика сутичка.

Сутичка сталася, коли народні депутати від партії Регіонів хотіли пройти в кабінет виконувачки обов’язків голови Печерського районного суду Інни Отрош.

Зокрема, коли журналісти виходили з кабінету Володимира Колесниченка, який пройшов на своє робоче місце, народні депутати від партії Регіонів заявили журналістам, що зараз у кабінеті в.о. голови перебуває заступник голови СБУ Геннадій Москаль за зачиненими дверима. Щоб перевірити достовірність цієї інформації, журналісти постукали в ці двері. Відкрила сама Отрош, але, побачивши багато телекамер і спалахи фотоапаратів, вона хотіла зачинити двері.

Народні депутати почали тримати двері, щоб не дати присутнім у кабінеті їх зачинити, через що і сталася невелика сутичка.

У результаті двері були відчинені навстіж, їх тримали народні депутати, після чого вийшов Геннадій Москаль, який повідомив, що спілкувався з в.о. голови суду, а крім того, приїхав до Печерського суду, оскільки з’явилася інформація, що тут перебуває підрозділ «Альфа». За словами Москаля, він приїхав перевірити достовірність цієї інформації. Крім того, Москаль заявив, що не закривався в кабінеті з суддею.

Як повідомлялося раніше, сьогодні зранку колишній голова суду і група колишніх нардепів-регіоналів вчинили захоплення приміщень суду та його печатки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.