СБУ: вибори в національних інтересах України

Автор/джерело -  © Українська служба Бі-Бі-Сі



Дата публiкацiї - 5.04.2007 15:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2539

Служба безпеки України вважає, що проведення у визначений термін демократичних виборів відповідає інтересам національної безпеки України.

Валентин Наливайченко брав участь у засіданні РНБО

Про це сказав в. о. голови СБУ Валентин Наливайченко сьогодні в інтерв’ю журналістам після засідання РНБО, зазначивши, що відповідна позиція була висловлена і на самому засіданні.

СБУ просить всіх сприяти процесу проведення дострокових виборів, сказав Валентин Наливайченко: «Ми бачимо і себе, як інститут влади, як спеціальну службу в процесі з точки зору забезпечення законності і сприяння діяльності комісій на всіх рівнях, з тим, щоб вільне волевиявлення громадян відбулось у визначений термін та спосіб”.

Виконуючий обов’язки голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко називає ситуацію в Печерському райсуді столиці незаконною і зазначає, що всі дії з цього приводу сьогодні вживають Генеральна прокуратура та Міністерство внутрішніх справ, але до слідчо-оперативної групи включені співробітники СБУ.

Оцінюючи ситуацію навколо Печерського суду, Валентин Наливайченко зазначив, що ситуація непроста, а найголовніше - антизаконна і по суті, і по формі: “Тому реагування, я сподіваюсь, буде досить активним”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.