Янукович вже не керує своєю ватагою. Він визнав це публічно

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 5.04.2007 15:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2540

Сьогодні прем'єр Янукович фактично визнав, що не керує навіть своїми однопартійцями. Дії, які підпадають під кримінальну відповідальність - для нього лише “емоційна реакція”.

Події в Печерському районному суді столиці – це "емоційна реакція" народних депутатів на "той Указ, який був підписаний".

Про це сьогодні на прес-конференції заявив прем"єр-міністр Віктор Янукович. "Це емоційна реакція, і я її не підтримую, емоцій зараз повинно бути якомога менше", - зазначив він. Прем"єр також зазначив, що він не знає, що саме відбувається в суді, але будь-який тиск на суддів і втручання в їх роботу засуджує.

Від “Аратти”: судячи із явно розгубленої реакції лідера партії “Регіонів” на дії своїх однопартійців, яким партія, від імені виборців, доручила депутаський мандат, він навряд чи володіє ситуацією в самій партії.

Бо за здоровим глуздом, якщо вважати, що напад на Печерський суд не тільки банальний розбій, а й акція із політичним підтекстом, то така мала б відбуватися не тільки за прямої згоди керівництва, а й відповідно рішення центрального політоргану організації.

Інакше, вибачте, це - вже не політична партія, а розбійницька ватага. Бо тільки у ватазі атаман - категорія тимчасова й відносна.

Не може не здивувати його реакція на дії підлеглих - те, що зазвичай називається серед нормальних громадян злочином, для нардепів-регіоналів лише “емоційна реакція”. За яку, зрзуміло, нічого не буває. Тобто, треба розуміти так: ну, мовляв, що тут такого? Перенервувалися хлопчики... Тіпу, якщо сильно хтось наполягатиме - вони, тіпу, вибачаться....

Власне, тут немає чому дивуватися, бо за словами іншого регіонала, земляка Януковича, нардепа Тихонова, знімати шапки із перехожих - у них вважається “круто”.

Якщо виходити із такої логіки, то захоплення суду - це взагалі, “тіпа, суперово”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.