Янукович не буде виконувати рішення РНБО. Бо “неможливо”

Автор/джерело -  © Корреспондент.net



Дата публiкацiї - 5.04.2007 16:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2541

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович вважає неможливим виконання рішення Ради національної безпеки і оборони про виділення до 7 квітня грошових коштів на проведення позачергових парламентських виборів.

Про це він сказав на прес-конференції.

«Це неможливо», - сказав прем`єр.

Що ж до використання коштів на вибори з резервного фонду, то прем'єр підкреслив, що для цього необхідна згода Верховної Ради, яка Указом Президента розпущена.

За його словами, в бюджеті кошти на проведення позачергових виборів не закладені.

Відповідаючи на запитання, чи буде Кабмін виконувати рішення РНБО, Янукович підкреслив, що воно ще має бути введено у дію відповідним Указом Президента. При цьому він наголосив, що на сьогоднішньому засіданні РНБО він з цього приводу “висловив застереження щодо подальшого свідомого поглиблення конфлікту”.

Прем'єр заявив, що позиція уряду є і залишається незмінною – дочекатися висновків Конституційного Суду щодо конституційності Указу Президента про розпуск парламенту. “Поки КС не визнає указ Президента конституційним, уряд не буде нічого робити”, - заявив Янукович.

Як повідомлялося раніше РНБО сьогодні, доручила Кабінету Міністрів до 7 квітня профінансувати з резервного фонду державного бюджету проведення позачергових парламентських виборів.

За словами секретаря РНБО Віталія Гайдука, це рішення РНБО буде затверджено Указом Президента Віктора Ющенка, який буде підписано найближчим часом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.