Українофоб в Чистий четвер отримав відро фекалій на голову

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.04.2007 18:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2544

На лідера громадської організації «Єдіноє Отєчєство» в Одесі Валерія Каурова, під час його виступу на мітингу біля стін Одеської міської ради, який відбувавався в межах кампанії «Я говорю по-русскі», двоє молодих людей вилили відро фекалій.

Валерій Кауров підійшов до пам'ятника Пушкіна, щоб виступити перед мітингуючими. Тим часом до мітингуючих підішли дві молоді людини з пластмасовим відром, накритим кришкою і під час виступу Валерія Каурова вилили на нього 10 літрів фекалій.

Молодих людей затримали прихильники В.Каурова, і передали співробітникам міліції, повідомляє “Інформаційний сайт Одеси”.

В одного із затриманих було посвідчення журналіста телеканалу "RTVI".

За словами затриманих, до таких дій вони вдалися на знак протесту проти розпалювання міжнаціональної ворожнечі в багатонаціональному українському народі, яка насильницьки впроваджується сьогодні в Україні за російські кошти.

Одеську регіональну громадську організацію "Єдіноє Отєчєство" створено 2001 р. "як відповідь православних громадян на блюзнірський візит на Україну папи Римського", а також, щоб протистояти "реальній загрозі своїй національній і релігійній ідентичності з боку середньовічного українського націоналізму, що відроджується ", - йдеться на офіційному сайті організації. Об'єднання було офіційно зареєстровано 5 березня 2005 р. і нараховує понад 1300 осіб. "Єдіноє Отєчєство" декларує захист прав етнічних росіян і російськомовних громадян півдня України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.