Ситуація на фронті: режим припинення вогню зберігається тільки на Маріупольському напрямку

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.09.2015 15:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25472

На Луганському напрямку вчора обстановка була найбільш неспокійною.

Минулої доби, між 6 та 7 ранку у ворожу засідку потрапила українська мобільна група по боротьбі з контрабандою. Це сталося між Щастям і Слов’яносербськом. Наші воїни відбили напад ворожої ДРГ, також оперативно підійшло підкріплення зі складу військовослужбовців ЗСУ. У ході бою загинули 2 людей – волонтер та офіцер податкової міліції ДФС, ще 6 військовослужбовців було поранено. На інших ділянках фронту сили АТО вчора втрат не понесли.

Про це заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Також вперше за 4 дні бойовики застосували важке озброєння, обстрілявши зі 120-мм міномета українські позиції біля с. Новотошківське, що на Бахмутській трасі. Ворожі провокації відбулися біля Щастя та Кримського, де бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

У Попаснянському районі Луганської області, на Світлодарській дузі, біля Горлівки, на ділянці фронту Дзержинськ – Ясинувата вчора було спокійно.

Донецький напрямок

Два ворожих обстріли було зафіксовано поблизу Донецького аеропорту – на південь від Авдіївки і біля Спартака. Бойовики застосували стрілецьку зброю і гранатомети.

Дещо неспокійніше було біля Красногорівки і Мар’їнки – між 18 і 22 годиною ворог 4 рази відкривав вогонь по українських військових зі стрілецької зброї.

Маріупольський напрямок

Тут і на південь від Донецька перемир’я зберігається.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.