«Укроборонпром» відновив виробництво гармат

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.09.2015 14:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25480

Рекордних 35 одиниць гармат ЗТМ1 та ЗТМ2 за місяць – такий результат роботи Державного підприємства «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки», що входить до складу ДК «Укроборонпром».

Про це повідомив медіа-центр «Укроборонпрому».

Крім того, завод відвантажив комплектуючі ЗІП до гармати ЗТМ2 у кількості 100 комплектів та понад 30 тисяч ланок до автоматичних гармат. Ці показники є абсолютним виробничим рекордом підприємства за всю історію його існування.

«Унікальне виробництво гармат ЗТМ1 та ЗТМ2 відновлено та виведено на повну потужність. Все це - для своєчасного виконання державного оборонного замовленя та недопущення зривів постачання військової техніки до Збройних Сил України. Адже без продукції цього підприємства не може бути повноцінно вироблено та відремонтовано жодного БТР та БМП будь-якої модифікації», – прокоментував звіт нового керівника підприємства Мирослава Халіка Перший заступник генерального директора «Укроборонпрому» Сергій Пінькас.

Також, як повідомив очільник «Заводу точної механіки», на підприємстві створили нові робочі місця та повністю виплатили заборгованість із заробітної плати. З серпня поточна зарплата працівникам виплачується вчасно.
Усю вироблену продукцію одразу відвантажено замовникам – ключовим підприємствам Концерну, які виготовляють бронетанкову техніку.

Враховуючи, що раніше потужності підприємства сягали 14 одиниць гармат на місяць, то нині підприємство на місяць випереджає виконання затверджених графіків.

У подальших планах «Заводу точної механіки» суттєве збільшення виробництва та освоєння випуску нових зразків озброєння, необхідних Збройним силам України.

Нагадаємо, за результатами проведеного конкурсного відбору з липня 2015 року ДП «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки» очолює Мирослав Халік, який раніше обіймав посаду Генерального директора ДП «Конструкторське бюро «Артилерійське озброєння».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.