Російска Держдума стурбувалася проблемами України. Братів-більшовиків ображають

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 6.04.2007 12:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2549

Держдума сьогодні прийняла заяву щодо України, у якій висловила серйозну занепокоєність спробами вирішити політичну кризу в країні за допомогою розпуску “законно обранної Верховної Ради України”.

"Підписання Президентом України Указу про розпуск парламенту з кожним днем усе більш ускладнює ситуацію (у країні), ризикуючи вивести політичні сили за рамки правового поля", - говориться в заяві.

Комітет Держдуми у справах СНД і у зв’язках з співвітчизниками виступив з заявою в зв’язку з ситуацією в Україні. "Депутати Комітету не можуть бути байдужі до долі демократії і парламентаризму в Україні і висловлюють надію на те, що всі гілки влади, всі учасники політичного процесу виявлять необхідну витримку і відповідальність, щоб не допустити в Україні громадянського протистояння", - говориться в цьому документі.

"Вважаючи все, що відбувається в Україні внутрішньою справою незалежної і суверенної України, депутати - члени Комітету висловлюють своє негативне ставлення до спроб іноземного втручання або тиску на українські політичні і державні інститути", - підкреслюють російські парламентарії.

Від “Аратти”: цікаво, а себе російські парламентарі не вважають “спробою іноземного втручання”, бо якось воно не логічно виходить. З одного боку “негативне ставлення”, а з другого - парламентська заява щодо іноземної держави. Тому, парламенська заява чомусь нагадує класичну “офіцерську вдову” чи вправу за системою Захера Мазоха.

Наприклад, той самий Конгрес США, про підступність якого полюбляють базікати у Кремлі, на скільки відомо, навіть проекту аналогічного до російського документу, не має, як і не має на думці виступати із подібними заявами. Позаяк те, що відбувається в Україні, це - дісно справа легітимної української влади та її виборців.

До чого тут парламенти іноземних держав? Чи в них немає проблем у власних країнах? В Росії, очевидно, депутати вже вирішили всі проблеми своїх виборців і тепер заходилися “понадпланово” допомагати українським більшовичкам. Добре, хоч заявою. А то їхній вождь Ленін не цурався й відкритої військової агресії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.