У Росії розпочалися найбільші військові навчання

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 14.09.2015 11:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25520

Сьогодні, 14 вересня, в Росії почалися наймасштабніші навчання 2015 року — стратегічне командно-штабне навчання “Центр-2015”.

Як повідомляє прес-служба Міноборони РФ, навчання є завершальним етапом оперативної і бойової підготовки Збройних Сил РФ у 2015 році.

Відзначається, що на навчання залучаються органи військового управління та війська Центрального військового округу, Каспійської флотилії, Повітряно-десантних військ, далекої і військово-транспортної авіації Повітряно-космічних сил Росії, а також органи управління і підрозділи МВС, МНС, ФСБ, ФСО і ФСКН Росії, оперативна група та підрозділи від Збройних сил Республіки Казахстан, що входять до складу Колективних сил оперативного реагування ОДКБ.

Згідно з повідомленням, загалом у заході візьмуть участь близько 95 тис. військовослужбовців РФ, буде задіяно понад 7 тис. одиниць озброєння та військової техніки, до 170 літаків і 20 кораблів, у тому числі в європейській частині Російської Федерації на полігонах "Тоцький" і "Донгуз" – до 12 тис. військовослужбовців, понад 470 бойових броньованих машин, близько 90 танків, понад 250 бойових машин піхоти, до 130 бронетранспортерів, а також близько 20 артилерійських систем і реактивних систем залпового вогню.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.