Уряд США дозволив вести переговори з Росією щодо Сирії лише посадовцям середнього рівня

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 18.09.2015 14:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25545

Найближчим часом до перемовин між США та РФ щодо конфлікту у Сирії залучатимуть посадовців середнього рівня, а зустрічей на високому рівні не передбачається.

Про це пише американське видання The Wall Street Journal з посиланням на американських чиновників.

«Американські чиновники досі не впевнені в кінцевих намірах Росії (з приводу конфлікту в Сирії – Ред.), але вважають, що Москва готується брати безпосередню роль у наданні допомоги сирійському президенту (Башару Асаду – Ред.)», - йдеться у публікації.

«У відносинах з Росією, за словами американських чиновників, безпосередні переговори, ймовірно, проводитимуть посадовці середньої ланки з обох країн, а не вищі посадові особи», - зазначає The Wall Street Journal.

Нагадаємо, нещодавно західні ЗМІ написали, що Росія направила військових у Сирію, щоб підтримати режим Асада. У Путіна цю інформацію заперечили. Згодом київський блогер Микола Махно оприлюднив фотодокази присутності російської армії в Сирії. Він відшукав у соцмережах фото, які виклали російські солдати, не вимкнувши функцію геолокації. Крім того, повідомлялося, що поблизу сирійського міста Латакія Росія будує військову авіабазу з тимчасовим помешканням для військових. 9 вересня в МЗС РФ заявили, що в Сирії дійсно присутні російські військові, які нібито надають консультації при транспортуванні в країну російського озброєння.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.