Продовольча блокада Криму: на окуповану територію не пропустили жодної вантажівки

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 21.09.2015 11:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25549

Перед блокпостами активістів на адміністративному кордоні з Кримом продовжують накопичуватися вантажні автомобілі.

Про це повідомив прес-секретар голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"Що стосується черг перед блокпостами активістів, то від 150 до 200 вантажних автомобілів в різних напрямках створили затор. Багато розгортаються, багато хто не вірив, що акція буде проводитися", - зазначив Слободян.

Раніше Управління МВС України в Херсонській області вже заявляло, що ситуація на всіх пропускних пунктах спокійна і контрольована.

Адміністративний кордон України з тимчасово окупованою територією АР Крим повністю заблокован для вантажного транспорту. Ініціатори акції по блокуванню адмінкордон – кримські татари – разом з громадськими активістами перекрили всі КПВВ приблизно в 12:00.

Як повідомлялося раніше, кримські татари та активісти 20 вересня о 12:00 почали безстрокову акцію з блокади півострова з боку материкової України, яка полягає в недопущенні вантажного транспорту до Криму.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу, депутат Верховної Ради Чубаров не виключив, що слідом за "продуктової блокадою" Криму, окупованої Росією, кримські татари будуть добиватися припинити постачання електроенергії на півострів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.