Ситуація на фронті: російські бойовики стабільно провокують

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.09.2015 14:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25552

Наприкінці вчорашньої доби обстановка в зоні АТО залишалася стабільною.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Незаконні збройні формування в цілому дотримувалися перемир’я. Проте, поодинокі випадки застосування зброї зі сторони противника все ж були.

Так, на Артемівському напрямку о 18.30 зі сторони Нижньо Лозового по нашому опорному пункту в Луганському бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Також, зі стрілецької зброї о 20.10 противник обстріляв українські позиції в Майорську.

А майже о 22 години, на Луганщині зі сторони Словяносербська злочинці били з 82-міліметрового міномету по нашим підрозділам у Сокільниках.

Загалом, упродовж вчорашньої доби бандформування 4 рази порушували режим тиші.

Слід відзначити і вчорашні відверті збройні провокації ворога. Близько 21.30, на території тимчасово непідконтрольній силам АТО неподалік селищ Луганське і Майорськ, найманці вели вогонь в сторону наших позицій. Таким чином бойовики розраховували на вогонь у відповідь, аби звинуватити українську сторону у зриві домовленостей.

Та незважаючи на провокації ворога сили АТО зброю не застосовували. Тож інформація, яку поширюють деякі проросійські ЗМІ про начебто артилерійський вогонь з нашої сторони, є неправдивою і спрямованою насамперед на ескалацію конфлікту в регіоні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.