“Регіонали”-нардепи мріють, щоб проти їхніх масовок застосували спецназ. А то із електоратом зовсім кепсько

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 9.04.2007 17:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2558

Народний депутат від партії Регіонів Юрій Мірошниченко заявив про наявність інформації про можливість застосування у вівторок-четвер внутрішніх військ. Проте, чи не наснилось йому це - він не повідомив.

Про це він сказав сьогодні в інтерв’ю журналістам після засідання парламенту.

За його словами, є інформація про факти «незаконних наказів, які віддаються, зокрема військовослужбовцям внутрішніх військ, щодо їх підготовки на вівторок, середу, четвер для можливого застосування їхньої сили».

При цьому він відмовився назвати прізвища людей, які про це говорять, пославшись на те, що «вони можуть бути звільнені і їм може загрожувати небезпека».

Від “Аратти”: загальновідомо, що саме лідер “регіоналів”, двічі не судимий прем'єр, наполягав у 2004 р. на застосуванні сили проти Майдану. Більше, після обрання Президентом Ющенка, ніхто й не намагався застосовувати спецназ проти мирних демонстрантів.

Здається, хлопці із ватаги Януковича або від переляку страждають на галюцінації, або намагаються підняти свій рейтинг за рахунок дешевих чуток та пліток.

Бо ж як побачили на власні очі кияни й гості столиці - навіть за гроші “підтримати” більшовичків охочіх знаходиться небагато. Навіть школярів заманюють на масовки у шахрайський спосіб. Щоб паханчики покрасувалися перед російськими телекамерами.

Втім, скільки народу у наметовому містечку й яке воно кожен може пересвідчитися сам.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.