“Прихильники” більшовиків насправді проголосували за Тимошенко. Безкоштовно

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 9.04.2007 21:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2562

На дострокових парламентських виборах на Майдані за партійними списками, які організувала сьогодні на Хрещатику Молодіжна Центральна виборча комісія під патронатом Всеукраїнської молодіжної організації Молодь - надія України, 50,1% голосів отримали БЮТ, посівши, таким чином, перше місце.

Усього для голосування Молодіжна ЦВК підготувала 500 бюлетенів. В урні для голосування були виявлені 416 бюлетенів. З них у 20 бюлетенях виборці поставили оцінку напроти слів "не підтримую жодної партії та блоку". 18 бюлетенів молодіжної ЦВК були визнані недійсними, тому що в деяких з них виборці голосували одночасно за двох та більше політичних партій або блоків, також кілька бюлетенів взагалі виявилося без позначок.

Таким чином, за запропоновані Молодіжною ЦВК політичні партії проголосували 378 виборців.

Відповідно до результатів підрахунку голосів, перше місце отримав блок Юлії Тимошенко - 50,1%, друге - Блок Наша Україна - 23%, третє - Партія регіонів - 19,8%, четверте - Комуністична партія України - 3,4%.

Не подолали 3% бар’єр Соціалістична партія - 1,6%, Народний блок Литвина - 1,3% та Блок Наталії Вітренко Народна опозиція -0,8%.

За словами голови молодіжної ЦВК Вадима Гладчука, опитування електоральних симпатій на Хрещатику тривало близько 2 годин і супроводжувалося постійними сварками політичних опонентів за повної відсутності працівників міліції.

ВМО Молодь - надія України, починаючи з 1998 року, регулярно проводить акції Вибори на Майдані.

Від “Аратти”: як відомо сьогодні у центрі столиці, де й проходила молодіжна акція, мітингують й майданять нібито “прихильники” більшовиків.

Як ми повідомляли раніше, їхня “прихильність” до певної політичної сили коштує останній щонайменше 130 грн./добу.

Проте, за Тимошенко вони, очевидно, проголусували безкоштовно. Мабуть від душі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.