Цушко “здав” Януковичів. Щодо “всенародної підтримки”

Автор/джерело -  © Обком



Дата публiкацiї - 10.04.2007 16:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2569

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко закликає політичні сили подавати об’єктивну інформацію про кількість учасників акцій протесту.

Про це він повідомив журналістам після зустрічі Президента України Віктора Ющенка з керівниками силових структур.

За словами Цушка, під час наради він звернувся до Президента з проханням закликати політичні сили давати об’єктивну інформацію щодо запланованих ними акцій. «Політичні сили, на жаль, блефують і дають не точні дані про заплановані акції», - додав при цьому міністр внутрішніх справ.

Цушко повідомив, що на сьогодні заявлена участь в акціях 725 тис. осіб. «Ви всі добре розумієте, що це абсурд, що це не точні дані, а нам, у МВС, для того, щоб забезпечити правопорядок, потрібно розраховувати сили, і для цього потрібно, щоб давали точні дані», наголосив міністр.

Він також повідомив журналістів, що у цьому питанні його підтримав секретар РНБО Віталій Гайдук.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 10 квітня, організатори акції на підтримку коаліції заявили, що на Майдані Незалежності у столиці присутні 50 тис. учасників акції.

Водночас, за даними міліції, на Майдані Незалежності присутні до 7 тис. прихильників більшовиків.

Охорону правопорядку тут здійснюють близько 700 співробітників Міністерства внутрішніх справ, в тому числі співробітники слідчо-оперативних груп та документування.

Також, за даними ЦГЗ МВС, у резерві знаходиться ще 6 тис. співробітників МВС, а також тисяча співробітників органів внутрішніх справ з регіонів України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.