Ситуація на фронті: російські бойовики періодично обстрілюють позиції ЗСУ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.10.2015 15:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25701

Як повідомлялося вчора, бойовики порушили режим припинення вогню у ніч з 24 на 25 жовтня в районі села Піски.

Ворог застосував стрілецьку зброю, гранатомети, зенітні установки та великокаліберні кулемети.

Як розповів сьогодні на брифінгу речник адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, за уточненими даними, внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Ці збройні провокації відбулися на тлі відновлення інфраструктури та домівок на сході України нашими військовослужбовцями.

Лише з 19 по 24 жовтня наші військові отримали 58 заяв на проведення відновлювальних робіт, із них – 50 звернень вже отримали позитивні рішення. Зокрема, триває ремонт електромереж та систем газопостачання у Донецькій та Луганській областях. Також українські сапери розмінували місцевість поблизу Вуглегірської ТЕС та підготовили до відновлення та спорудження колійних машинних станцій у напрямку залізничних станцій Курдюмівка та Микитівка.

Крім того, військові зі Спільного центру з координації та контролю спільно з мешканцями м. Соледар Донецької області відновили міський парк. Бійці та школярі висадили 20 тополь як живий символ відродження українського Донбасу. Допомагали навіть першокласники. Серед них – дівчинка Асія, яка разом з підполковником Віктором Чепуром посадили один із садженців.

За інформацією Державної прикордонної служби, польотів ворожих безпілотників в зоні АТО зафіксовано не було.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.